Warning: Declaration of Description_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /var/www/etskridt.nu/public_html/wp-content/themes/gonzo/functions.php on line 0
Det er nok for mig | et skridt nu

Bøn 20140219__3454

Published on June 7th, 2015 | by Lasse Åbom

0

Det er nok for mig

Overgivelsesbøn af Ignatius af Loyola:

Herre, tag og modtag
al min frihed, min erindring, min forstand og min vilje
– alt hvad jeg ejer og har.
Du har givet det –
til dig, Herre, giver jeg det tilbage.
Alt er dit, hersk over det efter din vilje.
Giv mig bare din kærlighed og din nåde,
for det er nok for mig.


About the AuthorLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top ↑